Nom:
Sindria
Nom cientific: Citrullus
lanatus
Clima: Perquè la planta germini necessita
una temperatura de 15 a 25 ° C, per a la floració òptima de 18 a 20 ° C i per
al desenvolupament i maduració del fruit es necessita una temperatura de 23 a
28 ° C. No és molt exigent en sòls, encara que li van bé els sòls ben drenats,
rics en matèria orgànica i fertilitzants
Localització:Es originaria del Este de África
(Valle del Nilo). Se cultiva de manera significativa en Honduras, Costa Rica,
Guatemala, Brasil, España, Egipto, Iran, Israel y Marruecos.
Descripció: Són fruites molt grans, globoses, allargades o rodones,
de superfície o escorça dura i llisa, de color verd brillant. La seva polpa és
de color vermell, rosat o groc, és ensucrada, olorosa, refrescant i aquosa, té
nombroses llavors de color negre, blanc vermellós o castanyer. Generalment
pesen entre 1.5 i 20 Kg.
RECEPTA1:
Ingredients:
- 1/2 sindria
-1 meló
- xocolata (nutella)
- 1 Platàn
- Palets per a les brotxetes
- Cullera per gelat
Primer pas
Buidar la sindria i el meló, amb l'estri per fe formes
rodones. Pelar el platàn i trossejar-lo.
Segon pas
Agafar el pal de la brotxeta i posar la fruita.
Tercer pas
Escalfar la xocolata al bany maria, i posar-lo a la
pell del meló que ens ha sobrat.
RECEPTA 2:
Ingredients:
- Closca de la sindria
- Sindria trossejada
- Suc de 4 llimones
- 2 fulles de menta
- 1 frambuesa
- 1 mora
Primer pas
Triturar tota la sindria trossejada
Segon pas
Posar la sindria triturada i el suc de les llimones a
la sindria buida.
Tercer pas
Decorar amb la menta, la frambuesa i la mora.
El nostre hort dia a dia
El nostre video
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada